فهرست

تشکیل اولین جلسه کمیته دانشگاهی برنامه "مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی تشخیص طبی"

اولین جلسه کمیته دانشگاهی برنامه "مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی تشخیص طبی" راس ساعت 8:25 دقیقه صبح با حضور معاونت و مدیر درمان ، رئیس و کارشناسان اداره امور آزمایشگاه ها، روسا ،مدیران و مسئولین فنی آزمایشگاه های بیمارستان ها، فوکال پوینت، مسئول IT دانشگاه تشکیل گردید. در ابتدا جلسه، مقدمات اولیه در خصوص مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی توسط رئیس اداره امور آزمایشگاه ها، جناب اقای دکتر قربانی مطرح شد و سپس پاورپوینت های تهیه شده توسط کارشناس مسئول اداره امور آزمایشگاه ها، سرکار خانم دنگ پیایی ارائه گردید. مهمترینتصمیمات اتخاذ شده  در جلسه مذکور بر اساس محورهای فوق  عنوان گردید:

1. ضرورت ارائه به هنگام نتایج آزمایشات قبل از ترخیص بیماران جهت کاهش کسورات بیمه ها
  2. استفاده از راهبرد یا Gate keeping ( تجویز آزمایشات تخصصی در بخش های تخصصی مرتبط)
  3. اعمال سیستم  Auto Stopدر جهت جلوگیری از درخواست مکرر یک آزمایش و کاهش نتایج معوقه بیماران
  4. کنترل نسخ آزمایشگاهی و نظارت سیستماتیک بر تجویز آزمایشات( بررسی میزان تجویز آزمایشات توسط هر پزشک به ازاء بیماران بستری)
  5. اطلاع رسانی مداوم به پزشکان در خصوص مزیت های مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی